Publicerad 9 oktober, 2020

Spana in lägenheterna i Karlstads nya landmärke!

En del är redan sålt, men det finns fortfarande många pärlor kvar i Brf Södertull – Tullholmsvikens nya landmärke, med Vänern och Stadsträdgården som granne, och bara 5–10 minuters promenad till Bryggudden och centrum.

Här bor du i ett modernt och socialt område med anrik industri- och sjöfartshistoria. Den 16 våningar höga landmärket byggs i exklusivt, rött tegel och innehåller 63 bostadsrätter. I bottenplan hittar du en matbutik, och alla som bor i huset erbjuds parkering i det underjordiska garaget.

”Brf Södertull ligger i ett inspirerande område. Vi har valt att ta vara på den anrika historian för att skapa ett hus som både passar in i stadsbilden och sätter avtryck i den. Brf Södertull utgör fonden till områdets nya knytpunkt.” // Marek Keppl, arkitekt, Tovatt Architects & Planners

Här kan du anmäla ditt intresse!
De fyra etagelägenheter med takterrasser högst upp i byggnaden är sålda, men det finns fortfarande fina 1:or – 4:or med inglasade balkonger lediga. Spana in alla lägenheter och göra din intresseanmälan här.

BRF Södertull i Tullholmsviken i Karlstad

 

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.