Publicerad 17 juni, 2016

Optimal Elit -speciellt för idrottare

Löfberg Fastigheter vill hälsa ytterligare en hyresgäst välkommen till Bryggudden!

Det är Optimal Elit som i dagarna slagit upp sina portar, Optimal Elit är en gren till Optimal träning som redan finns i området.

Bakom Optimal Elit står initiativtagaren Ulf Ackerblad, naprapat och rehab-ansvarig för alpina landslaget, samt alpinåkaren Jens Byggmark, Mattias Sandberg och Helena Wiktelius.

Optimal Elit Optimal Elit arbetar efter konceptet ”Mind to muscle” funktionell och individanpassad träning utan maskiner–för idrottare med tydliga mål.
Denna träning erbjuds i en lugn och exklusiv miljö med öppna ytor, detta för att kunna göra träningen mer idrottsspecifik för olika typer av idrottare till skillnad mot vanliga gym.

Den här typen av gym finns idag bara i Uppsala, Stockholm och Skåne. Men idén börjar sprida sig då man ser vikten av att fånga upp de unga idrottarna innan de får skador.

Under veckan hölls en smygpremiär som besöktes av ett 20-tal idrottsledare och utövare, bland dem Stefan Hermansson, ungdoms- och marknadsansvarig i FBK Karlstad som uttalade sig positivt till VF’s journalister på plats.

– Vi har ett samarbete här som vi nu hoppas ska kunna växa. Upplägget lockar oss, det känns både nytt och spännande, säger Stefan.

Här kan du läsa mer om Optimal Elit.

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.