Publicerad 7 december, 2018

Ditt nya kontor på Bryggudden?

Nya Hamnkontoret. Det är namnet på det nya kontorshus som vi planerar att bygga på Bryggudden i Karlstad. Här erbjuder vi en modern arbetsplats i ett av Karlstads mest attraktiva lägen, med parkering, restauranger, gym, matbutik och annan service runt knuten. Går allt enligt plan kan inflyttning ske senhösten 2020.

Stor möjlighet att skräddarsy ditt kontor
Vi ger dig som hyresgäst möjlighet att utforma lokalerna efter dina specifika behov, något vi att många tycker är värdefullt. Nya Hamnkontoret kommer att vara fem våningar högt. Exakt hur de olika våningarna kommer att se ut beror alltså på ditt och andra hyresgästers behov eftersom du kan skräddarsy ditt kontor i ett eller flera plan.

Nya Hamnkontoret har en yta på 6 000 kvadratmeter, och vi erbjuder lokaler från 300 kvadratmeter och uppåt. Du kommer även ha tillgång till konferensrum och andra gemensamhetsutrymmen. Det skapar en bra atmosfär som gynnar både stora och små aktörer. På taket bygger vi en terrass där du och dina kollegor kan fika, sola och spela boule.

Miljöbyggnad Guld
När vi bygger Nya Hamnkontoret lägger vi stort fokus på smarta och miljövänliga lösningar, både tekniskt och funktionellt. Målet är att nå klassificeringen Miljöbyggnad Guld.

>> Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.
>> Eller mejla oss så tar vi kontakt!

 

***

Fakta: Nya Hamnkontoret

  • Nytt, modernt kontorshus på Bryggudden i Karlstads inre hamn
  • Total yta 6 000 kvadratmeter, lokaler från 300 kvadratmeter.
  • Planerad inflyttning senhösten 2020
  • Miljöbyggnad Guld
  • Centralt och vattennära läge med parkering, restauranger, gym, matbutik och annan service runt knuten
 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.