Publicerad 4 oktober, 2019

Naviero Vinbar – med världens mest exklusiva kött

Bryggudden blir bara godare och godare. Idag förstärks restauranggatan med Naviero Vinbar som slår upp portarna i Magasin 2. Här erbjuds ett brett sortiment av viner från hela världen – och en unik maträtt. Naviero Vinbar har nämligen, som en av få restauranger i Sverige, fått licens att servera Kobebiff, världens mest exklusiva kött.

Naviero Vinbar kompletterar restaurangutbudet på Bryggudden som idag består av Löfbergs Rosteri & KaffebarPinchosAnkdammenBarbros BryggaGood Guys TapBastard BurgersNaviero samt Pop-up-restauranger som Happy BellyDirty Pig och Conti.

Vinet i fokus
Våren 2018 öppnade tapasrestaurangen Naviero på Bryggudden. Den har gått så bra att man nu satsar vidare i området. Lokalerna i Magasin 2 har renoverats med målsättning att skapa en genuin mötesplats med avslappnad atmosfär. Som namnet antyder är det vinet som står i centrum på Naviero Vinbar.

– Här kan vi dela med oss av våra stora passion för goda viner. Vi kommer ha ett brett sortiment som passar alla, både den inbitne finkännaren och den som gillar vin i största allmänhet, säger Adam Jalal, driftsansvarig på Naviero Vinbar.

Mytomspunnet japansk kött
När det gäller maten kommer gästerna att kunna välja bland noga utvalda rätter som spänner från danska smörrebröd till Pata Negra och Kobebiff, världens mest exklusiva kött. Kobebiff är en kvalitetsmärkning på kött från Kobe i Japan. Det är extra saftigt och fettmarmorerat, vilket sägs bero på kossorna dricker öl, får massage och lyssnar på Beethoven.

– Det känns riktigt kul att kunna erbjuda Karlstadsborna på denna delikatess, och vi är oerhört stolta över att vi är en av få restauranger i Sverige med licens att servera Kobebiff, säger Adam Jalal.

Öppet året runt
Naviero Vinbar har plats för 60 gäster inomhus, och lika många utomhus under säsong. Vinbaren kommer att vara öppen året runt, till en början under eftermiddagar och kvällar från tisdag till lördag.

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.