Publicerad 19 augusti, 2019

Naviero expanderar – öppnar vinbar på Bryggudden

Tapasrestaurangen Naviero har fått en flygande start. Så bra att man expanderar och öppnar en vinbar i Magasin 2 på Bryggudden. Naviero Vinbar slår upp portarna i månadsskiftet september/oktober och kommer att erbjuda ett stort sortiment av viner från hela världen.

– Tapasrestaurangen har gått mycket bättre än förväntat och gör att vi kan satsa vidare. På Naviero Vinbar får vi möjlighet att fokusera ännu mer på vin och andra drycker, men vi kommer även att erbjuda allt från enklare tilltugg till riktigt schyssta och vällagade maträtter, säger Arian Jalal, vd på Naviero.

– Jättekul att aktörer som redan är etablerade på Bryggudden väljer att satsa vidare här. Naviero Vinbar blir ett bra komplement till andra verksamheter och stärker restaurangstråket på Bryggudden ytterligare, säger Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

Avslappnat och bakåtlutat
Naviero Vinbar ska passa lika bra för ett kort besök efter jobbet som för en helkväll med vänner eller familj. Inredningen kommer att bestå av en variationen av låga och höga bord, barplatser och fåtöljer, där den anrika hamnmagasinmiljön kombineras med mjukare toner.

– Ambitionen är att skapa en avslappnad och bakåtlutad atmosfär. Baren, där vi även kommer att laga all mat, blir en central del. Här ska man kunna sitta själv utan att känna sig ensam, säger Arian Jalal.

Öppet året runt
Naviero Vinbar har plats för 60 gäster inomhus, och lika många utomhus. Vinbaren kommer att vara öppen året runt, till en början under eftermiddagar och kvällar från tisdag till lördag.

– En av våra funderingar när vi öppnade Naviero var hur det skulle gå på vintern, men det har fungerat jättebra. Både vi och våra gäster trivs här året runt, säger Arian Jalal.

Naviero Vinbar kommer till en början att sysselsätta sex personer, och kompletterar restaurangutbudet på Bryggudden som idag består av Löfbergs Rosteri & Kaffebar, Pinchos, Ankdammen, Barbros Brygga, Good Guys Tap, Bastard Burgers, Naviero samt Pop-up-restauranger som Happy Belly, Dirty Pig och Conti.

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.