Publicerad 21 november, 2017

Maria på Elvenite stortrivs i Magasin 2

Magasin 2 har börjat sjuda av liv igen efter en omsorgsfull ombyggnad. I en klassisk magasinmiljö i modern tappning finns det nu plats för kontor, butiker, restauranger och ett mikrobryggeri.

IT-företaget Elvenite var en av de första hyresgästerna som flyttade in. De håller till på våning tre där de har en kontorsyta på 550 kvadratmeter. Maria Larsson är en av medarbetarna.

Hej Maria, och välkommen till Magasin 2!

Hej, och tusen tack!

Först av allt, du kan väl berätta lite kort om Elvenite?

Vi brukar säga att vi levererar tjänster i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling. Bland kunderna finns bland annat Löfbergs, Skånemejerier, Kavli och Marine Harvest. Vårt huvudkontor ligger här i Karlstad, men vi finns även i Stockholm, Oslo och Bergen.

En av de första sakerna vi gjorde i våra nya lokaler var att bjuda in till ett födelsedagskalas eftersom vi fyller tio år i år! Det var superlyckat!

Kul! Berätta lite mer om era lokaler?

Vi har skapet ett aktivitetsbaserat kontor. När man kommer på morgonen hämtar man sina saker i ett skåp, och sen väljer man vilken avdelning man vill sitta i: tyst, mellan eller aktiv. Vi har naturligtvis ett par konferensrum i olika storlekar, och i anslutning till den aktiva zonen har vi ett kök och en stor härlig gemensamhetsyta med utsikt över vattnet.

Vad är bästa med era lokaler?

Eftersom vi fick vara med och utforma lokalerna är de skräddarsydda för oss, det gillar vi såklart. Sedan tycker jag att det är en riktigt skön känsla här. Stora fönster och takkupor gör att lokalen känns ljus och luftig, samtidigt som vinklar, vrår och snedtak skapar en härlig dynamik. Sen måste jag såklart nämna utsikten! Från fikabordet ser vi båtar, bryggor och vatten, det är väldigt rogivande.

Hur är det att jobba i det här området?

Jag gillar det! Det är ett mysigt och spännande område, med liv och rörelse. Vattnet gör naturligtvis sitt, men också att det ligger så centralt. Man har nära till det mesta. Vill man käka finns det flera bra restauranger, det finns ett gym man kan gå till på lunchen och ska man ner på stan tar det bara några minuter att promenera.

Tack, det låter som du trivs riktigt bra!

Det gör jag verkligen! Nu håller jag tummarna för att det dyker upp en riktig bra glasskiosk här utanför till sommaren, då kan man nog inte ha en bättre arbetsplats! ?

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.