KBC trivs i Inre hamn, Karlstad
Publicerad 16 januari, 2018

Kanonstart för Karlstad Business Center

”Där människor möter människor. Nätverkar. Skapar affärer.” Så står det utanför dörren till Karlstad Business Center i Magasin 2. Vi fick en pratstund med Stefan Ahlmark, mannen bakom Karlstads nya, omtalade affärscenter.

Hej Stefan, hur är läget?

Jo tack, det är bra! Vi gläds åt ett fantastiskt bra första halvår här i Magasin 2, samtidigt som vi ser fram mot allt spännande som är på gång framöver.

Vad är Karlstad Business Center egentligen?

Det är ett affärscenter för etablerade företag. Idag har vi cirka 125 kundföretag som hyr in sig i våra lokaler eller som är aktiva i våra nätverk. Här finns allt från mindre fåmansbolag till större aktörer som ser nyttan med en kreativ arbetsmiljö och olika, spännande affärsnätverk.

Det låter som er verksamhet ställer lite extra krav när det gäller lokaler?

Det stämmer verkligen. Vi har fått bra gehör av Löfberg Fastigheter i arbetet med att planera och utforma lokalerna – som är på 600 m2 – så att de passar oss och våra behov. Det har betytt väldigt mycket.

Lokalerna är verkligen speciella, berätta mer!

Ja, visst är de härliga! Jag tycker att vi har lyckats fånga den genuina känslan av ett klassiskt hamnmagasin, samtidigt som vi bakat in allt som hör till ett modernt affärscenter. Här finns snedtak, vinklar och vrår och en härlig blandning av material i olika typer av gemensamhetsutrymmen, eventytor, kontorsplatser, mötes- och telefonrum och mycket, mycket mer. Det skapar en dynamik som är riktigt spännande.

Och läget är det heller inget fel på?

Verkligen inte! Karlstad Business Center ligger mitt i ett expansivt område där det händer mycket spännande saker hela tiden. Inom fem minuter kan man hitta minst 100 företag och 1 000-tals affärskontakter. Samtidigt finns här restauranger, gym och mycket annat, och det bara är några minuters promenad till tågstationen och Stora torget. Och så närheten till vattnet förstås. Vi är många som längtar till sommarens brygghäng.

Det låter som ni trivs riktigt bra!

Det gör vi! Det har verkligen blivit så bra som vi hoppades, just nu kan jag inte komma på något jag skulle vilja ändra på.

Fantastiskt. Tack för pratstunden, och lycka till framöver!

Tack!

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.