Publicerad 29 mars, 2021

Högt tryck på BRF Södertull – men några guldkorn kvar!

Karlstads nya landmärke, Brf Södertull, i Tullholmsviken, växer fram sakta men säkert. Inflyttning är planerad till slutet av 2022 – och intresset är redan stort. 45 av de 63 bostadsrätterna är sålda, men det finns fortfarande några riktiga guldkorn kvar.

– Verkligen! Både tvåor och treor i riktigt bra lägen med häftiga planlösningar och fantastiska ljusinsläpp, säger Linnea Grahn, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Det är Löfberg Fastigheter som ligger bakom bygget av Brf Södertull, den första etappen i den nya stadsdelen. Precis som på Bryggudden är ambitionen att bidra till ett modernt och socialt område där den anrika industri- och sjöfartshistorien bevaras, något som bidrar till det stora intresset enligt Linnea Grahn.

– Bryggudden har utvecklats till en av Karlstads mest populära stadsdelar, och det är många som upptäcker att Tullholmsviken har samma potential med ett centralt läge granne där du bor granne med både Vänern och Stadsträdgården.

Brf Södertull i Tullholmsviken

Gym, bastu och andra bekvämligheter
Vad är det då i övrigt som lockar? Enligt Linnea Grahn handlar det om en rad olika saker. Utformning och standard på lägenheterna såklart, men det är också många som lyfter de extra bekvämligheterna.

– Till exempel en övernattningslägenhet för gäster, ett stort gemensamhetsutrymme, ett gym med dubbel takhöjd, bastu, en livsmedelsbutik och parkering i fastigheten.

Vad ska man då göra om man är intresserad av ett boende i Brf Södertull?

– Börja med att surfa in på www.brfsodertull.nu. Där hittar du all information och kan kika in i de lägenheter som fortfarande är lediga. När du hittat ditt guldkorn är det bara att höra av sig till mig, säger Linnea Grahn.

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.