Publicerad 18 juni, 2018

Hjärtat styrde när Peter valde Bryggudden

En WordPress webbyrå med strategin ”beslut som känns helt rätt”. Och på Decision by Heart lever som man lär. När man fick möjlighet att flytta in i eget kontor i Magasin 2 på Bryggudden i Inre hamn tvekade man inte en sekund.

Hej Peter, och välkommen till Magasin 2 och Bryggudden!
Tack! Känns jättebra!

Först av allt, berätta lite mer om Decision by Heart!
Vi bygger webbplatser och hemsidor med fokus på innehåll som skapar affärer. Vi startade 2016, och idag är vi fem medarbetare som jobbar med ett 40-tal kunder.

Att det blev kontor på Bryggudden var ingen slump?
Nej, jag har jobbat på området tidigare och alltid trivts bra här. När vi startade företaget så flyttade vi först in hos Karlstad Business Center, och när vi växte och behövde eget kontor tog vi kontakt med Tomas på Löfberg Fastigheter. Först fanns det inget ledigt, men när det dök upp en lokal lite senare högg vi direkt! Den 1 april packade vi ihop våra saker hos Karlstad Business Center på våning två, och traskade ner en våning till vårt nya kontor.

Hur trivs ni i lokalerna?
Kanonbra! Vi fick vara med och påverka hur det skulle se ut och har behållit mycket av hamnmagasinkänslan med tegel och stålbalkar. Sedan valde vi stora fönsterpartier för att få ett skönt ljusinsläpp. Vi sitter i ett öppet kontorslandskap, men kan smita undan i ett telefonrum och ett konferensrum. Passar oss perfekt!

Vad är det du gillar så mycket med området?
Det är ett väldigt expansivt och spännande område, med liv och rörelse på alla håll och kanter. Närheten till vattnet förstås, kaffedoften och sen ligger det ju väldigt centralt. Jag har faktiskt funderat på om man inte skulle bo här också! Har en kollega som gör det, som har en minut till jobbet. Det är man lite avundsjuk på ibland. Vi får se hur det blir framöver. 😊

Tack för pratstunden, och lycka till framöver!
Tack!

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.