Publicerad 13 september, 2019

Bra betyg för Löfberg Fastigheter

Varje år gör vi på Löfberg Fastigheter en kundundersökning bland våra hyresgäster. Nu har resultaten från årets undersökning kommit. Den visar att hyresgästerna överlag är nöjda med sina lokaler och Löfberg Fastigheter. Vi når 87 procent nöjda hyresgäster, vilket är en hög siffra i vår bransch.

Vi kan också glädjas åt att vårt bemötande får betyget 4,4 på en femgradig skala. Hyresgästerna upplever att vi har ett modernt arbetssätt och är lätta att komma i kontakt med. När det gäller utemiljön är man också nöjd, här är betyget 4,2. Det finns naturligtvis saker vi kan förbättra, och här ger undersökningen värdefulla insikter om vad vi behöver fokusera ännu mer på framöver.

I år frågade vi även våra hyresgäster om tips på hur vi kan skapa mervärde genom olika tjänster eller lösningar på Bryggudden. Det gav många spännande inspel, till exempel cykel-/sparkcykelpool, lunchleveranser, kemtvätt, klädbytardagar och gemensam återvinning. Vi får se vad det leder till framöver!

Stort tack till er som deltog i undersökningen. Det hjälper oss att göra Bryggudden till ett ännu bättre område att jobba och verka i.

 

Löfberg Fastigheter på Instagram

Bilder från Bryggudden där vi erbjuder lokaler för kontor och annan affärsverksamhet.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.